ساعت کاری 
10 الی 17 به وقت تورنتو
با ما در ارتباط باشید
info@radsam.ca
 تماس از ایران​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
تلفن دفتر تورنتو
 تماس با واتساپ

اجازه کار پس از تحصیل در کانادا

شرایط دریافت اجازه کار پس از تحصیل در کانادا چیست؟

دانشجویان بین المللی بعد از فارغ التحصیلی می توانند از یک تا سقف سه سال اجازه کار پس از تحصیل دریافت نمایند.

 

اجازه کار پس از تحصیل در کانادا

 

تحصیل در دوره های تمام وقت یک ساله موجب دریافت یک سال اجازه کار پس از تحصیل در کانادا، و تحصیل در دوره های تمام وقت دو ساله یا بیشتر موجب دریافت سه سال اجازه کار بعد از تحصیل می شود. اما از آنجایی که برای دریافت اقامت کانادا از مسیر اکسپرس اینتری هرچه امتیاز شما بیشتر باشد شانس بالاتری خواهید داشت، معمولا پیشنهاد مشاورین تحصیلی خبره، تحصیل در دوره های دو ساله یا بیشتر است به دو دلیل: اولا امتیاز دوره های دو ساله یا بیشتر خصوصا اگر به جای کالج در دانشگاه بوده باشند سقف امتیاز تحصیل خواهد بود. ثانیا برای کسب امتیاز سابقه کار کانادایی می بایستی حتما یک سال بطور تمام وقت در یکی از گروه های مدیریتی، تخصصی یا فنی (اصطلاحا NOC 0, A or B) کار کرده باشید. ولی گاها برای دستیابی به این مشاغل نیاز به صرف زمان جهت جستجو در سایت های کاریابی، بررسی رزومه توسط کارفرما، دعوت به مصاحبه و... می باشد. بدیهی است پر کردن یک سال در طول سه سال به مراتب ساده تر و دارای ریسک کمتری از پر کردن یک سال از یک سال است.

اما اجازه کار پس از تحصیل در کانادا فقط در صورت تحصیل در کالج های دولتی یا پابلیک نظیر کالج هامبر و شریدان، دانشگاه های دولتی نظیر تورنتو، واترلو، مک گیل و دانشگاه های خصوصی ارائه دهنده مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا مانند انشگاه یورک ویل و کانادا وست قابل دریافت می باشد.

یعنی اگر در حال تحصیل در کانادا در کالج های خصوصی یا پرایوت نظیر کالج سی دی آی، هرزینگ، اندرسون و... هستید امکان دریافت اجازه کار پس از تحصیل برای شما وجود نخواهد داشت. مگر اینکه پس از اتمام تحصیل در کالج خصوصی، بلافاصله یک دوره تکمیلی در یک کالج دولتی یا یک دانشگاه (دولتی یا خصوصی بودن دانشگاه تفاوتی ندارد) پذیرش دریافت نموده  و در صورت لزوم، ویزای تحصیلی خود را براساس پذیرش جدید تمدید نمایید. خیلی از متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی کانادا و حتی تعدادی از مشاورانی که در حوزه مهاجرت تحصیلی به کانادا تخصص ندارند به دلیل ندانستن این مطلب مهم با مشکلات زیادی از نظر زمان، هزینه و نتیجه مواجه شده و در برخی موارد حتی منجر به بازگشت به وطن شده اند.

لذا همانطور که مکررا عرض شده با توجه به پیچیدگی ها و ظرافت های مهاجرت تحصیلی به کانادا، اکیدا توصیه می شود دانشجویان بین المللی حتما از طریق یک مشاور تحصیلی خبره اقدام نمایند.

و نکته آخر، برای دریافت اجازه کار بعد از تحصیل یا Post Graduation Work Permit که به PGWP معروف است می توانید از زمان دریافت مدرک کالج یا دانشگاه تا حداکثر شش ماه (180 روز) پس از پایان دوره آموزشی و حتما قبل از انقضای ویزای تحصیلی اقدام نمایید.

 

لذا اگر دوره آموزشی شما در کالج یا دانشگاه رو به اتمام است یا اگر به تازگی فارغ التحصیل شده و قصد دارید با دریافت اجازه کار پس از تحصیل در کانادا مانده، ضمن تامین بخش عمده ای از هزینه های زندگی از امتیاز سابقه کار کانادایی در سیستم اکسپرس اینتری برای دریافت اقامت دائم کانادا بهره مند شوید، لطفا هم اکنون با مشاورین تحصیلی شرکت کانادا رادسام تماس حاصل نمایید.

رادسام متخصص در مهاجرت تحصیلی به کانادا

 

نویسنده مقاله: دکتر پویا شفابخش

مشاور تحصیلی رسمی و مدیریت شرکت کانادا رادسام

 

ویدئو مرتبط:

 

مقالات مرتبط:

۱۵ نکته اخذ ویزای تحصیلی کانادا

۹ مزیت تحصیل در کانادا

کالج یا دانشگاه؟

شرایط تحصیل در کالج های کانادا برای دریافت اقامت دائم

هزینه تحصیل در کالج های کانادا

ویزای تحصیلی کانادا دارم. آیا همسر و فرزندانم می توانند مرا همراهی کنند؟

ویزای کار همسر در حین تحصیل در کانادا

 

لینک های مرتبط:

نیاز به مشاوره رایگان دارید؟ می توانید از طریق این لینک در وبینارهای رایگان تحصیل در کانادا (یکی از وبینارهای تحصیل در دانشگاه ها یا کالج های کانادا) ثبت نام نمایید.

تحصیل در کالج های کانادا

تحصیل در دانشگاه های کانادا

تحصیل در مدارس کانادا

قوانین کانادا رادسام و درخواست ارسال قرارداد

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره موبایل یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش