ساعت کاری 
10 الی 17 به وقت تورنتو
آدرس ما
شماره ۷۱۸۱ خیابان یانگ، واحد ۱۸۶، تورنهیل، اونتاریو، کانادا 

با ما در ارتباط باشید
info@radsam.ca
 تماس از ایران
(021) 8531-2095 

۹ مزیت تحصیل در کانادا

 

تحصیل در کانادا یکی از سریعترین روشهای مهاجرت به این کشور و بهترین راه دریافت اقامت دائم می باشد.

تحصیل در کانادا یکی از ارکان اقتصاد این کشور است. به نحوی که درآمد حاصل از تحصیل دانش آموزان و دانشجویان بین المللی، از جمع درآمد ناخالص صنایع فولاد، آلومینیوم و الماس این کشور بیشتر است.

تحصیل در کانادا یکی از امن ترین کشورهای مهاجرت تحصیلی جهان می باشد. هر ساله بیش از یکصد هزار دانش آموز و دانشجوی بین المللی با انتخاب این کشور به سوی آینده ای درخشان گام بر می دارند.

در یک تحقیق از بیش از دو هزار و ششصد دانشجوی هجده تا سی سال در 57 کشور آسیایی و اروپایی، در پاسخ به این سوال که اگر فقط بتوانید یک کشور را برای تحصیل، کار و زندگی انتخاب کنید کدام کشور را انتخاب خواهید کرد، 62 درصد از مصاحبه شوندگان کانادا را برای تحصیل و زندگی انتخاب نمودند و این آمار، بسیار جالب توجه است.

 

 

در این مقاله، مدیریت شرکت کانادا رادسام متخصص در مهاجرت تحصیلی کانادا توجه شما متقاضی محترم را به 9 مزیت تحصیل در کانادا جلب می نماید:

کانادا یکی از امن ترین کشورهای جهان است

با توجه به آمارهای بین المللی، کانادا یکی از امن ترین کشورهای جهان و دارای پایین ترین میزان جرم می باشد. به نحوی که یک دانشجوی جوان، حتی یک دانش آموز نوجوان میتواند آزادانه و به دور از ناامنی های موجود در ایالات متحده آمریکا یا برخی کشورهای اروپایی به تحصیل خود ادامه دهد. 

شهریه موسسات آموزشی کانادا از کشورهای هم تراز ارزان تر می باشد

ارزان بودن شهریه به نسبت کشورهای مشابه نظیر آمریکا، استرالیا و انگلستان.

کانادا یکی از چند فرهنگی ترین کشور ها و تورنتو چند فرهنگی ترین شهر جهان می باشد

کانادا یک کشور چند فرهنگی (Multi Cultural) می باشد. تورنتو، پایتخت تجاری این کشور در صدر رتبه بندی شهرهای چند فرهنگی جهان قرار دارد. به نحوی که بیش از هشتاد زبان در این شهر صحبت می شود. جمع شدن هفتاد و دو ملت زیر یک پرچم واحد، در کنار اعطای بالاترین میزان آزادی های مدنی و حقوق بشر به آنها، در عین کنترل میزان جرم و جنایت در پایین ترین سطح ممکن، هنر مدیریت دولت کانادا را نشان می دهد.

این در حالی است که در کانادا، تبعیض قومی، نژادی، مذهبی و جنسی خیلی خیلی به ندرت دیده می شود که همگی این عوامل سبب شده حتی اتباع کشورهای پیشرفته ای نظیر آلمان و آمریکا، به کانادا مهاجرت کنند. با توجه به این موارد، امکان آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان بین المللی با فرهنگ، آداب و رسوم کشورهای مختلف در کانادا در بالاترین سطح خود امکان پذیر می باشد.

 

 امکان ورود همزمان دانشجویان بین المللی به همراه همسر و فرزندان

اجازه کار دانشجویان بین المللی در حین تحصیل به صورت پاره وقت

دانشجویان بین المللی که در دوره های تمام وقت در کالج یا دانشگاه تحصیل می کنند، اجازه بیست ساعت کار در هفته (هشتاد ساعت کار در ماه) را دارند. بدین معنی که براساس قانون، دانشجو می تواند در حین تحصیل در کانادا بصورت پاره وقت در یک شرکت یا فروشگاه با پایه حقوق از ساعتی چهارده دلار (در تورنتو) استخدام شود.

اجازه کار تمام وقت همسر دانشجو

قانون کانادا به همسر فرد دانشجو اجازه کار تمام وقت چهل ساعت در هفته (معادل یکصد و شصت ساعت در ماه) را می دهد.

یعنی اگر یک فرد متأهل جهت تحصیل به کانادا بیاید، حتی اگر خود و همسرش در مشاغل پایه با حداقل حقوق کار کنند، می توانند به راحتی هزینه های زندگی و حتی بخش عمده ای از هزینه های تحصیل را تأمین نمایند.

اجازه تحصیل فرزندان زیر 18 سال در مدارس دولتی کانادا به صورت رایگان

تحصیل در مدارس دولتی کانادا برای دانش آموزان بین المللی مستلزم پرداخت چهارده هزار دلار شهریه برای یک سال می باشد. اما اگر یکی از والدین در کانادا درس بخوانند، فرزندان زیر 18 سال آنها می توانند بصورت رایگان در مدارس دولتی تحصیل کنند.

یعنی اگر یک فرد متأهل دارای دو فرزند، موفق به اخذ ویزای تحصیلی کانادا شود، بیست و هشت هزار دلار در سال از بابت تحصیل فرزندانش جلو خواهد بود و این امر یک مزیت فوق العاده است.

 

اجازه کار پس از تحصیل تا سقف سه سال

پس از پایان دوره تحصیلی در کانادا، به دانشجویان بین المللی اجازه کار پس از تحصیل یا Post Graduation Work Permit تعلق می گیرد. مدت زمان اجازه کار پس از تحصیل یا PGWP بستگی به طول دوره تحصیل دارد. به این ترتیب که برای دوره های آموزشی یک ساله، یک سال و برای دوره های آموزشی بیش از دو سال، تا سقف سه سال PGWP صادر می شود.

دانشجویانی که تمایل به دریافت اجازه کار پس از تحصیل دارند، می بایستی پیش از انقضای مجوز تحصیل (Study Permit) برای اخذ PGWP اقدام نمایند.

 

امکان تبدیل ویزای تحصیلی کانادا به اقامت دائم

براساس قوانین فعلی (تاریخ انتشار این مقاله)، تحصیل در کالج ها و دانشگاه های کانادا می تواند یکی از سریع ترین، مناسب ترین و حتی مقرون به صرفه ترین راه های دریافت اقامت دائم این کشور در مقایسه با گزینه های زمانبر یا هزینه بری نظیر سرمایه گذاری و کارآفرینی به مار می رود.

 

مزایای منحصر به فرد فوق، در کنار سطح بسیار بالای استانداردهای آموزشی  سبب شده تا بتوان به جرات گفت:

تحصیل در کانادا هزینه نیست. بلکه یک سرمایه گذاری مطمئن است.

 

اگر شما، بستگان یا دوستانتان تمایل به تحصیل در امن ترین و بهترین کشور جهان، کانادا را دارید، همچنین اگر به عنوان یک دانشجوی بین المللی در حال تحصیل در این کشور هستید، شرکت کانادا رادسام متخصص در مهاجرت تحصیلی به کانادا با کمال میل و افتخار خدمات تخصصی زیر را با قیمتی بسیار مناسب و شرایط پرداخت منصفانه (پرداخت پنجاه درصد حق الزحمه پس از دریافت نتیجه) ارائه می نماید:

- اخذ پذیرش تحصیلی از کالج / دانشگاه حتی بدون مدرک زبان انگلیسی.

- آماده سازی و ارسال پرونده ویزای تحصیلی کانادا برای دانشجو.

- آماده سازی و ارسال پرونده ویزای توریستی همراهی همسر و فرزندان.

- آماده سازی و ارسال پرونده اجازه کار تمام وقت همسر دانشجو.

- آماده سازی و ارسال پرونده اجازه تحصیل فرزندان زیر 18 سال دانشجو به صورت رایگان.

- آماده سازی و ارسال پرونده تمدید ویزای تحصیلی کانادا و اجازه کار دانشجو و همسر.

- آماده سازی و ارسال پرونده اجازه کار پس از تحصیل.

- خدمات جانبی قبل و بعد از ورود به کانادا.

 

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا با دفتر شرکت کانادا رادسام متخصص در مهاجرت تحصیلی کانادا با شماره های 0016476860102 یا 00982185312095 یا پست الکترونیکی به نشانی info@radsam.ca تماس حاصل فرمایید.

 

لطفا اگر مقاله 9 مزیت تحصیل در کانادا را پسندیدید، آن را با دوستانتان در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

همچنین می توانید نظرات ارزشمند خود را در ذیل مقاله درج نمایید.

 

نویسنده مقاله:

دکتر پویا شفابخش

مدیریت شرکت کانادا رادسام متخصص در مهاجرت تحصیلی کانادا

 

 

چرا تحصیل در کالج های کانادا محبوبترین گزینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل در میان دانشجویان بین المللی می باشد؟

کالج یا دانشگاه؟ تحصیل در کالج های کانادا بهترین راه اخذ اقامت کانادا رادسام

هزینه تحصیل در کالج های کانادا یک سرمایه گذاری مطمئن است.

۱۵ نکته اخذ ویزای تحصیلی کانادا

شرایط تحصیل در کالج های کانادا برای دریافت اقامت دائم

 

تمایل به تحصیل در دانشگاه های کانادا دارم

تمایل به تحصیل در کالج های کانادا دارم

نیاز به مشاوره اولیه دارم می توانید از طریق این لینک در وبینارهای رایگان تحصیل در کانادا (یکی از وبینارهای تحصیل در دانشگاه ها یا کالج های کانادا) ثبت نام نمایید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

قوانین، مقررات و شرایط شرکت کانادا رادسام

همکاری با شرکت کانادا رادسام و کسب درآمد

 

تقی محلاتی گفت:
سلام من دانشجوی دکتری هستم با 51 سال سن. آیا برای پست دکتری بدون مدرک زبان راهی هست؟
ادمین رادسام گفت:
جناب آقای محلاتی، با سلام و وقت بخیر.
ضمن تشکر از بذل توجه و حسن انتخاب شما، پاسخ کلی به سوال شما این است که بصورت بالقوه دریافت پذیرش پست داک بدون مدرک زبان بسته به شرایط پذیرش دانشگاه و یا سازمان وجود دارد. اما با توجه به عرضه بسیار کم و تقاضای بسیار زیاد از سراسر جهان، بهتر است مدرک زبان داشته باشید. ضمن اینکه تمامی گزینه های مهاجرتی به کانادا یا در ابتدا و یا درنهایت برای تبدیل شدن به اقامت مستلزم داشتن مدرک زبان می باشند. پیشنهاد می شود رزومه خود را همراه با فرم درخواست مشاوره ارسال فرمایید تا بتوانیم بصورت دقیق تر پاسخگوی سوالات جنابعالی باشیم.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره موبایل یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات